OCE-opleidingen

Binnen de OCE-wereld bestaan strikte regels, het gaat nu eenmaal om de veiligheid voor mens, dier en milieu. Wanneer u tijdens het uitvoeren of in de voorbereidingsfase van uw project te maken krijgt met de mogelijke aanwezigheid van explosieven is het zaak om te beschikken over gekwalificeerd personeel. Zonder dit personeel kan er binnen uw project vertraging ontstaan doordat u buiten de deur moet kijken naar personeel met de juiste papieren om werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Personen zonder de juiste papieren en kennis kunnen zelfs worden geweerd van projectlocaties waar men te maken heeft met de mogelijke aanwezigheid van explosieven. Nog belangrijker aan opgeleid personeel is dat het in het geval van het aantreffen van een explosief weet wat het wél en wat het vooral níet moet doen. Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding letterlijk van levensbelang.

Bij BeoBOM kunt u de volgende erkende OCE opleidingen volgen:

  • basiskennis OCE;
  • assistent OCE-deskundige.

Zowel de opleidingen als het examen bestaan uit een theorie- en een praktijkdeel. Opleidingen kunnen zowel In Company of op één van onze cursuslocaties worden verzorgd.

Op onderstaande datum wordt er weer een Basis OCE-cursus verzorgd:

Vrijdag 20 september

De cursus vindt plaats te Hardinxveld-Giessendam, Damstraat 24 en heeft plaats in de ochtend. ’s Middags vindt het examen plaats. Voor lunch wordt gezorgd.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij, vol=vol.

Eerstvolgende datum (na 20 september 2019): 22 november 2019.

Heeft u of uw organisatie interesse in een van onze cursussen?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

 

1