Explosieven risicokaart Amsterdam

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Explosieven risicokaart Amsterdam

Gaat er in uw gemeente binnenkort een bouwproject van start? Of bent u projectleider van zo’n bouwproject? Dan is gedegen vooronderzoek naar eventuele oorlogsresten van groot belang. Alleen zo kunt u ieders veiligheid waarborgen. Echter is vooronderzoek een tijdrovende klus, waaruit soms blijkt dat er niet eens explosieven liggen. Dat is zonde! Daarom bent u bij BeoBOM aan het juiste adres voor een (gemeentebrede) explosieven risicokaart in Amsterdam op te laten stellen. Hierdoor is het niet meer nodig om voor ieder project afzonderlijk een vooronderzoek uit te laten voeren én kunnen we de kaart regelmatig updaten.

Wat houdt zo’n kaart in?

Bij het opstellen van de explosieven risicokaart in Amsterdam raadplegen we diverse bronnen, waaronder de CS-VROO verplichte bronnen. Zo kunnen we verdachte gebieden vaststellen. Deze bevindingen worden verwerkt tot een risicokaart, bestaande uit een inventarisatiekaart en een bodembelastingkaart. Zo kan de gemeente het explosievenbeleid vormen. Mocht door graafwerkzaamheden en andere bodemonderzoeken blijken dat een bepaald gebied niet verdacht is, dan wordt deze kaart voorzien van een update. Hierdoor blijft de kaart altijd actueel, wat weer tijd, moeite en geld bespaart, zónder in te leveren op veiligheid.

Een explosieven risicokaart in Amsterdam laten maken door BeoBOM?

Er is niets zo belangrijk op de bouwplaats als de veiligheid van mens, dier en milieu. Laat daarom een explosieven risicokaart in Amsterdam opstellen door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Explosieven risicokaart [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)