Cursus explosieveiligheid Breda

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Cursus explosieveiligheid Breda

In heel het land liggen er nog bommen in de grond, stammend uit de Tweede Wereldoorlog. Het is dan ook niet raar dat het van groot belang is om hier rekening mee te houden bij grondwerkzaamheden. Zo zorgt u ervoor dat er geen explosieven tot ontploffing worden gebracht, waarmee u de veiligheid van mens, dier en milieu waarborgt. Om goed risico’s te kunnen inschatten, is het belangrijk om de meest up-to-date kennis te hebben over explosieven. Bij BeoBOM bent u aan het juiste adres voor een cursus in Breda over explosieveiligheid.

Onze cursussen

Mochten er ontplofbare oorlogsresten tijdens vooronderzoek of zelfs tijdens de werkzaamheden ontdekt worden, is het belangrijk dat er personeel aanwezig is met kennis van zaken. Het is immers van levensbelang dat er geen explosieven tot ontploffing worden gebracht op ongecontroleerde wijze. Daarom biedt BeoBOM een cursus omtrent explosieveiligheid in Breda aan. We bieden verschillende cursussen aan. Basiskennis OOO is verplicht voor iedereen die zelfstandig een OOO-project wil betreden en voor machinisten van beveiligde graafmachines. De opleiding tot Assistent Deskundige OO is voor iedereen die wil deelnemen aan het opsporingsproces. De opleiding of cursus kan zowel in-company als op onze cursuslocatie worden gevolgd, lunch is inbegrepen.

Een explosieveiligheid cursus in Breda volgen bij BeoBOM?

Er staat veel op het spel als blijkt dat er ontplofbare oorlogsresten in de grond van uw project liggen. Wees daarom voorbereid en laat uw personeel een cursus op het gebied van explosieveiligheid volgen in Breda bij BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en delen deze kennis graag met u. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een OO onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan onze cursussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Cursus explosieveiligheid [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)