Directievoering en toezichthouding

Het vakgebied van het Opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten (OOO) is aan strenge eisen gebonden. Logisch, wanneer er iets mis gaat met explosieven kan dit fatale gevolgen hebben voor mens, dier en milieu. Personen zonder de juiste papieren en kennis worden dan ook geweerd van projectlocaties waar men te maken heeft de mogelijke aanwezigheid van explosieven. Werkzaamheden kunnen zelfs tijdelijk worden gestaakt als een niet gecertificeerd deskundig persoon op de projectlocatie komt. Onprettig voor de opdrachtgever, want dit kost veel tijd en middelen. Door de strikte regelgeving is het vrijwel onmogelijk voor een civiele directievoerder of toezichthouder die niet in bezit is van de juiste papieren om het werk adequaat te begeleiden.

Civiel opgeleide directievoerders en toezichthouders

BeoBOM beschikt over meerdere civiel opgeleide directievoerders en toezichthouders die de over de benodigde kennis, ervaring en certificaten beschikken om een project met Ontplofbare Oorlogsresten voor u te controleren. Onze medewerkers hebben een gedegen kennis van de materie en van de markt, waardoor zij een volwaardig gesprekspartner zijn bij gesprekken met opsporingsbedrijven. Op deze wijze zullen de kosten voor u reëel blijven en zal uw project geen onnodige vertraging oplopen. Ook buiten de explosievenopsporing is ons personeel dankzij haar civiele kennis inzetbaar om bouwprojecten te begeleiden.

Meer weten over de mogelijkheden? Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord over de mogelijkheden op het gebied van directievoering en toezichthouding binnen uw project. Onze contactgegevens vindt u hier (link opent in nieuw tabblad).