Certificering

Certificering

BeoBOM hecht veel waarde aan het continu waarborgen van de beste kwaliteitsnormen. Ontwikkelingen in het vakgebied volgen wij op de voet. BeoBOM heeft als ISO 9001-gecertificeerd bedrijf de kennis en ervaring in huis om in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning te bieden bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

CS-VROO

Onze onderzoeken hebben als fundament het Certificatieschema Vooronderzoek en Risicoanalyse Ontplofbare Oorlogsresten (CS-VROO), het wettelijke kader waarbinnen een onderzoek Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten dient te worden uitgevoerd. Met het behalen van het CS-VROO certificaat voldoet BeoBOM aantoonbaar aan de nieuwe kwaliteitseisen van het Certificatieschema Vooronderzoek en Risicoanalyse Ontplofbare Oorlogsresten.

Het CS-OOO

Certificatie van opsporingsbedrijven vindt plaats op basis van het zogenoemde Werkveldspecifieke Certificatieschema voor het Systeemcertificaat Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (CS-OOO) voorheen WSCS-OCE. Het CS-OOO is opgenomen als bijlage XII van de Arboregeling. Klik op onderstaande link voor de integrale tekst van het CS-OOO.

Het CS-OOO

Benieuwd naar wat BeoBom voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)