Opleidingen

Opleidingen Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten

Binnen de wereld van het Opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten bestaan strikte regels. Het gaat nu eenmaal om de veiligheid voor mens, dier en milieu. Wanneer je tijdens het uitvoeren of in de voorbereidingsfase van een project te maken krijgt met de mogelijke aanwezigheid van explosieven is het zaak om te beschikken over gekwalificeerd personeel. Zonder dit personeel kan er binnen een project vertraging ontstaan doordat je buiten de deur moet kijken naar personeel met de juiste papieren. Personen zonder de juiste kennis kunnen zelfs worden geweerd van projectlocaties waar men te maken heeft met de mogelijke aanwezigheid van explosieven. Opgeleid personeel weet exact hoe er veilig gehandeld wordt bij het aantreffen van een explosief. Als het om veiligheid gaat, is een goede voorbereiding letterlijk van levensbelang.

Erkende opleidingen Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (OOO)

Basiskennis Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten

Het certificaat Basiskennis OOO is verplicht voor iedereen die zelfstandig een OOO project wil betreden en voor machinisten van beveiligde graafmachines. Deze cursus duurt één dag en is inclusief lunch en tentamen.

Assistent deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten

Als Assistent Deskundige Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten mag je deelnemen aan het opsporingsproces (opsporen en benaderen).

Cursus explosieveiligheid [pb-city]

Basiskennis Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten

Volgende data:
* Woensdag 25 september 2024
* Woensdag 20 november 2024

Schrijf je direct in!

Eendaagse cursus in Hardinxveld. Lunch regelen wij!

Opleidingen kunnen zowel incompany als op onze cursuslocatie worden verzorgd. Heb jij of heeft je organisatie interesse in een van onze cursussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via volgend formulier.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)