OCE-opleidingen

Binnen de OCE-wereld bestaan strikte regels, het gaat nu eenmaal om de veiligheid voor mens, dier en milieu. Wanneer u tijdens het uitvoeren of in de voorbereidingsfase van uw project te maken krijgt met de mogelijke aanwezigheid van explosieven is het zaak om te beschikken over gekwalificeerd personeel. Zonder dit personeel kan er binnen uw project vertraging ontstaan doordat u buiten de deur moet kijken naar personeel met de juiste papieren om werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Personen zonder de juiste papieren en kennis kunnen zelfs worden geweerd van projectlocaties waar men te maken heeft met de mogelijke aanwezigheid van explosieven. Nog belangrijker aan opgeleid personeel is dat het in het geval van het aantreffen van een explosief weet wat het wél en wat het vooral níet moet doen. Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding letterlijk van levensbelang.

Bij BeoBOM kunt u de volgende erkende OCE opleidingen volgen:

  • Basiskennis OCE

Het certificaat Basiskennis OCE is verplicht voor iedereen die zelfstandig een OCE project wilt betreden en voor machinisten van beveiligde graafmachines. Deze cursus duurt één dag en is inclusief lunch en tentamen.

  • Assistent OCE-deskundige

Als Assistent OCE-Deskundige mag u deelnemen aan het opsporingsproces (opsporen en benaderen).

De opleiding bestaat uit twee dagen theorie, 1 dag bezoek aan het MTM (Munitie Technisch Museum), 1 dag praktijk en als laatste een dag met het officiële tentamen.

Aankomende cursus: Basiskennis OCE

Vrijdag 19 juni 2020

Eendaagse cursus in Hardinxveld-Giessendam, lunch regelen wij!

Volgende data in 2020: 18 september; 20 november

 

Opleidingen kunnen zowel In Company als op onze cursuslocatie worden verzorgd. Heeft u of uw organisatie interesse in een van onze cursussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Bedrijf

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

 

1