ooo-projectbegeleiding

Projectbegeleiding Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten

Ondersteuning van begin tot eind

De opsporing van explosieven wordt vaak gezien als een tijdrovende en dure fase binnen een bouwproject. In veel gevallen wordt er al snel voor een prijzig detectieonderzoek gekozen terwijl dit niet per se noodzakelijk is. BeoBOM denkt ‘out of the box’ met je mee, om zo te komen tot de efficiëntste aanpak.

Lagere kosten door objectieve projectbegeleiding

Een duur detectieonderzoek is lang niet altijd nodig. Vaak zijn er alternatieven mogelijk die lagere kosten met zich meebrengen en niet tijdrovend zijn. Een objectieve projectbegeleiding bij het, Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (OOO), helpt de opdrachtgever het project binnen de kaders van de maatschappelijke verantwoording en wettelijke norm uit te voeren en tegelijk de kosten in het oog te gehouden. Binnen alle door ons begeleide projecten stellen wij ons ten doel minimaal onze eigen kosten terug te verdienen voor de opdrachtgever.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze adviseurs staan je graag vrijblijvend te woord over de mogelijkheden op het gebied van begeleiding bij je project. Onze contactgegevens vind je hier