Directievoering OCE Gouda

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Directievoering OCE Gouda

Gaat u binnenkort bouwwerkzaamheden verrichten op een nieuwe projectlocatie? En zijn er mogelijk explosieven en andere ontplofbare oorlogsresten aanwezig in de bodem? Dan is het van groot belang dat er deskundigen op het gebied van ontplofbare oorlogsresten aanwezig zijn. Zonder deze deskundigen lopen u en uw werknemers, omwonenden en dieren namelijk gevaar. De trillingen van uw werkzaamheden of andere grondwerkzaamheden kunnen immers tot ontploffingen leiden. Vanwege de ernst van dit risico zijn er strenge regels en eisen waar niet iedere (civiele) projectleider van op de hoogte is. Schakel daarom voor de directievoering OCE in Gouda een gecertificeerde en civiel opgeleide directievoerder of toezichthouder in.

Wat is onze functie op uw projectlocatie?

Onze toezichthouders en directievoerders zijn dus niet alleen civieltechnisch opgeleid, maar beschikken ook over de nodigde certificering op het gebied van ontplofbare oorlogsresten. Daardoor kunnen wij garanderen dat directievoering OCE in Gouda door BeoBOM gedaan zal worden met de meest up-to-date kennis, jarenlange ervaring en de juiste papieren. Wij zijn aanwezig bij gesprekken met opsporingsbedrijven en kunnen bouwprojecten begeleiden met bijzonder oog voor aanwezige explosieven. Ook begeleiden we gemeenten met het aanvragen van de 68%-subsidiemogelijkheid voor het opsporen en ruimen van ontplofbare oorlogsresten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw project geen vertraging oploopt én dat er geen onverwachte kosten om de hoek komen kijken.

Directievoering OCE in Gouda laten uitvoeren door BeoBOM?

Er staat veel op het spel als u gaat bouwen op grond waarin oorlogsresten te vinden zijn. Laat daarom de directievoering OCE in Gouda uitvoeren door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om de vereiste werkzaamheden kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde zaken. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Directievoering OCE

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)