Eod opleiding Middelburg

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Eod opleiding Middelburg

Komt u regelmatig op een bouwplaats? En is bekend dat er mogelijk explosieven in de grond kunnen liggen, die mogelijk tot ontploffing kunnen komen door werkzaamheden? Het is belangrijk om te weten hoe u adequaat kunt handelen. Volg daarom de Eod opleiding of cursus in Middelburg van BeoBOM. Zo zorgt u ervoor dat de veiligheid van mens, dier en milieu niet in het geding komt én dat het bouwproject of onderzoek geen vertraging oploopt.

Waarom een explosieven-gerelateerde opleiding?

Bij ieder bouwproject of ander project waarbij grondwerkzaamheden worden uitgevoerd, is het van groot belang dat er rekening wordt gehouden met alle veiligheidsrisico’s. Een bepaald soort veiligheidsrisico dat vandaag de dag voorkomt, is de mogelijkheid van ontplofbare oorlogsresten (OO). Mochten deze resten tijdens vooronderzoek of zelfs tijdens de werkzaamheden ontdekt worden, is het belangrijk dat u gekwalificeerd personeel aanwezig hebt. Daarom biedt BeoBOM een Eod opleiding en cursus in Middelburg aan. De cursus Basiskennis OOO is verplicht voor iedereen die zelfstandig een OOO-project wil betreden en voor machinisten van beveiligde graafmachines. De opleiding tot Assistent Deskundige OO is voor iedereen die wil deelnemen aan het opsporingsproces. De opleiding of cursus kan zowel in-company als op onze cursuslocatie worden gevolgd, lunch is inbegrepen.

Een Eod opleiding of cursus in Middelburg volgen bij BeoBOM?

Er staat veel op het spel als blijkt dat er ontplofbare oorlogsresten in de grond van uw project liggen. Wees daarom voorbereid en laat uw personeel een Eod opleiding of cursus volgen in Middelburg bij BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en delen deze kennis graag met u. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een OO onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u deelnemen aan onze cursussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Eod opleiding [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)