Explosieven onderzoek Haarlem

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Explosieven onderzoek Haarlem

Het is goed mogelijk dat er nog explosieven in de grond liggen binnen uw projectgebied. Daarom is het belangrijk om hier zo goed mogelijk een beeld van te krijgen voordat u van start gaat met uw werkzaamheden. Zo garandeert u immers de veiligheid van uw medewerkers, omwonenden, dieren en de natuur. Door een explosieven onderzoek in Haarlem te laten uitvoeren door BeoBOM kunt u daarnaast ook het risico op vertraging én hogere kosten verlagen, mochten er toch risico’s worden aangemerkt.

De mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten onderzoeken die wij kunnen inzetten. Een historisch vooronderzoek is het eerste onderzoek naar explosieven in Haarlem dat we in zullen zetten. Dit is een bureauonderzoek waarbij wij in kaart brengen of er onontplofte oorlogsresten verwacht kunnen worden. Hiervoor maken wij gebruik van onze eigen archieven en de archieven van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD). Vervolgens brengen wij onze bevindingen (letterlijk) in kaart, waarop we kunnen zien tot welke diepte er mogelijk explosieven kunnen liggen. Dit onderzoek is niet nodig wanneer al bepaald is of er mogelijk explosieven in uw projectgebied liggen. De volgende stap is een risicoanalyse, waarin we nagaan of uw geplande werkzaamheden effect kunnen hebben op de resten of dat deze beperkt blijven. Vervolgens kunnen we helpen bij het opsporingsproces en eventuele beheersmaatregelen.

Explosieven onderzoek in Haarlem laten uitvoeren door BeoBOM?

Het is belangrijk om uw project veilig van start te laten gaan. Laat daarom uw explosieven onderzoek in Haarlem uitvoeren door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een explosieven onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Explosieven onderzoek

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)