Explosieven opsporing Breda

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Explosieven opsporing Breda

Het opsporen van explosieven in Breda is doorgaans niet het eerste waar aan gedacht wordt bij het plannen van een bouwproject. Toch is het van groot belang! Trillingen en grondwerk kunnen er immers voor zorgen dat onontplofte oorlogsresten alsnog tot ongecontroleerd tot ontploffing worden gebracht, met alle gevolgen van dien. Het is niet alleen onveilig voor mens en dier, maar het zorgt ook voor vertraging van uw project en bijkomende kosten. Schakel daarom BeoBOM in voor de opsporing van explosieven in Breda door middel van de meest geavanceerde (bureau)onderzoeksmethoden.

Welke onderzoeksmethoden gebruiken wij?

Bij BeoBOM maken we vooral gebruik van onderzoeksmethoden die vanaf het bureau kunnen worden gedaan. Zo hebben we beschikking tot een hoop informatie in ons eigen archief, maar we maken ook gebruik van de archieven van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD). Hierin hebben we een schat aan informatie over geregistreerde luchtaanvallen, al uitgevoerde onderzoeken en de resultaten ervan en andere historische feiten. Ook maken we bij het opsporen van explosieven in Breda gebruik van LIDAR-technologie (Laser Imaging Detection and Ranging) en 3D-technologie. Zo komen we tot de meest uitvoerige conclusie én de juiste beheersmaatregelen die u kunt treffen.

De opsporing van explosieven in Breda laten uitvoeren door BeoBOM?

Het is belangrijk om uw project veilig van start te laten gaan. Laat BeoBOM daarom de opsporing van explosieven in Breda van u uit handen nemen. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een explosieven onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Explosieven opsporing

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)