Explosieven ruimingskaart Dordrecht

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Explosieven ruimingskaart Dordrecht

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er veel explosieven in de Nederlandse bodem terechtgekomen. Destijds zijn ze niet tot ontploffing gekomen, maar dat betekent niet dat ze nooit tot ontploffing zullen komen. Wanneer er bijvoorbeeld grondwerkzaamheden worden uitgevoerd, kan het zo zijn dat een bom geraakt wordt en alsnog ontploft. Vanwege de veiligheid van mens, dier en milieu is dit uiteraard niet gewenst. Om inzichtelijk te maken op welke plaatsen al eerder bommen zijn geruimd – en dus op welke plaatsen er mogelijk nog meer bommen in de grond zitten – heeft BeoBOM een explosieven ruimingskaart in Dordrecht opgesteld.

Wat houdt zo’n kaart in?

Op de explosieven ruimingskaart in Dordrecht van BeoBOM kunt u zien waar de opruimingsdienst al eens explosieven heeft geruimd. Met behulp van diverse archieven hebben we ook in kaart gebracht waar luchtaanvallen hebben plaatsgevonden en waar bekende mijnenvelden liggen. Zo’n 140.000 meldingen van explosieven, mijnenvelden en luchtaanvallen zijn door middel van een algoritme gekoppeld aan een locatie. 2% van alle meldingen zijn niet gekoppeld en 10% wijkt hoogstwaarschijnlijk af van de definitieve locatie. Hiermee is de ruimingskaart vooral een indicatief middel en geen exacte beschrijving van de explosieven in uw woonplaats of gemeente.

Bekijk de explosieven ruimingskaart in Dordrecht van BeoBOM

Hoewel de kaart nooit volledig is, biedt het wel een goede indicatie als u wil weten of er in een bepaalde gemeente of woonplaats mogelijk ontplofbare explosieven in de grond zitten. Bekijk daarom onze explosieven ruimingskaart in Dordrecht op onze website. Onze specialisten hebben gebruikgemaakt van de meest moderne technieken om alle meldingen, luchtaanvallen en mijnen zo goed mogelijk in kaart te brengen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Explosieven ruimingskaart [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)