Niet gesprongen explosieven Terneuzen

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Niet gesprongen explosieven Terneuzen

In de periode van de Wereldoorlog zijn er veel bommen op ons land gevallen. Veel daarvan zijn ontploft en hebben ernstige schade aangebracht, maar sommige ook niet. Deze zijn óf al opgegraven, óf zitten nog in de grond. Het is bijna onmogelijk om met zekerheid te zeggen hoe veel niet gesprongen explosieven er nog in Terneuzen liggen en wat de precieze locatie ervan is. Maar de specialisten van BeoBOM hebben genoeg kennis en expertise in huis om een beeld te schetsen van de mogelijke aanwezigheid van explosieven in een bepaald projectgebied. We worden dan ook veelal ingeschakeld voor vooronderzoek naar ontplofbare oorlogsresten in de bodem voor onder andere gemeenten, ontwikkelaars en bouwprojectmanagers.

Onze methoden

Bij het uitbrengen van onze adviezen maken we onder andere gebruik van ons eigen archief en dat van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD). Ook technieken als LIDAR (Laser Imaging Detection and Ranging) en 3D-fotografie zijn bij ons bekend en worden ook gebruikt bij het opstellen van een adviesrapport. Onze bevindingen houden we ook bij op onze ruimingskaart. Op deze kaart kunt u zien waar niet gesprongen explosieven in Terneuzen in de grond hebben gezeten en inmiddels geruimd zijn. Dit middel, samen met ons archief, LIDAR en 3D, geeft ons een goede indicatie van waar we mogelijk explosieven kunnen verwachten.

Bekijk potentiële niet gesprongen explosieven in Terneuzen op de ruimingskaart van BeoBOM

Hoewel de kaart nooit volledig is, biedt het wel een goede indicatie als u wil weten of er in een bepaalde gemeente of woonplaats mogelijk niet gesprongen explosieven in de grond van [pb-ciy] zitten. Bekijk daarom onze explosieven ruimingskaart op onze website. Onze specialisten hebben gebruikgemaakt van de meest moderne technieken om alle meldingen, luchtaanvallen en mijnen zo goed mogelijk in kaart te brengen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Niet gesprongen explosieven

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)