OCE onderzoek Noord Holland

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

OCE onderzoek Noord Holland

Bent u leider van een bouwproject op een locatie waar mogelijk ontplofbare oorlogsresten (OO) kunnen liggen? Om te zorgen voor een veilige werkplek voor mens, dier en milieu, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat er geen gevaar dreigt voor u, uw werknemers en omwonenden. En als er wel OO aanwezig zijn, kunt u niet beginnen met uw werkzaamheden voordat deze resten geruimd zijn. Voor gedegen OCE (Opsporen Conventionele Explosieven) onderzoek in de vorm van een historisch (voor)onderzoek of risicoanalyse in Noord Holland bent u bij BeoBOM aan het juiste adres. Door dit onderzoek vooraf uit te laten voeren door specialisten voorkomt u dat uw project stilgelegd moet worden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat houdt het onderzoek in?

OCE onderzoek in Noord Holland is kostbaar, zowel qua geld als qua tijd. Daarom voeren we altijd eerst een pre-scan uit. Dankzij dit oriënterende onderzoek kunnen we voorkomen dat u een OCE onderzoek laat uitvoeren terwijl dit niet nodig is. Blijkt dat verder onderzoek noodzakelijk is? Dan gaan we over tot OCE onderzoek. We gebruiken onze eigen database, vol met informatie, archiefstukken en luchtfotomateriaal. Verwachten we dat er OO aanwezig zijn? Dan gaan we over tot het uitvoeren van een risicoanalyse. Hierbij stellen we de risico’s vast in het onderzoeksgebied. Onze bevindingen bundelen we samen in een uitgebreide rapportage met een maatregelenkaart, bodembelastingkaart en ons advies over vervolgstappen.

OCE onderzoek in Noord Holland laten uitvoeren door BeoBOM?

Er staat veel op het spel als u gaat bouwen op grond waarin oorlogsresten te vinden zijn. Laat daarom uw OCE onderzoek in Noord Holland uitvoeren door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een OCE onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

OCE onderzoek [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)