Opsporing ontplofbare oorlogsresten Haarlem

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Opsporing ontplofbare oorlogsresten Haarlem

Wanneer u begint aan een bouwproject, kan het zo zijn dat er trillingen de grond in gaan. Dit lijkt op het eerste gezicht onschuldig, maar waar velen niet aan denken, is dat er mogelijk ontplofbare oorlogsresten aanwezig zijn. De trillingen kunnen ervoor zorgen dat de oorlogsresten alsnog tot ontploffing komen. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, schakelt u BeoBOM in voor de opsporing van ontplofbare oorlogsresten in Haarlem en omstreken.

Methodiek

Ons werk is erg belangrijk voor het waarborgen van de veiligheid van mens, dier en milieu. Daarom maken we gebruik van diverse methoden voor de opsporing van ontplofbare oorlogsresten in Haarlem en omstreken. Zo voeren we bureauonderzoek uit, waarbij we de archieven van onszelf en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) uitpluizen over informatie over uw projectgebied. We kunnen zo checken of er in uw gebied al eens ontplofbare oorlogsresten zijn gevonden of dat er wel eens een luchtaanval heeft plaatsgevonden in de buurt van. Ook maken we gebruik van LIDAR-technologie (Laser Imaging Detection and Ranging) en 3D-technologie. Zo komen we tot de meest uitvoerige conclusie én de juiste beheersmaatregelen die u kunt treffen.

De opsporing van ontplofbare oorlogsresten in Haarlem laten uitvoeren door BeoBOM?

Het is belangrijk om uw project veilig van start te laten gaan. Laat BeoBOM daarom de opsporing van ontplofbare oorlogsresten in Haarlem van u uit handen nemen. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een explosieven onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Opsporing ontplofbare oorlogsresten

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)