Pre-scan ontplofbare oorlogsresten Drenthe

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Pre-scan ontplofbare oorlogsresten Drenthe

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er veel bommen op ons land gevallen, waarvan een talloos aantal niet zijn ontploft. Deze explosieven zijn in de loop der jaren diep (of juist niet) de grond in gedrongen. Wanneer er een bouwproject wordt gestart, is het dus belangrijk om er zeker van te zijn dat er geen ontplofbare oorlogsresten in de grond zitten. Deze kunnen immers tot ontploffing komen door de bouwwerkzaamheden, wat een gevaar vormt voor u en uw werknemers op de bouwplaats. Het is dan ook belangrijk om te checken of er mogelijk ontplofbare oorlogsresten in de grond zitten voordat uw project van start gaat. Voor een pre-scan voor ontplofbare oorlogsresten in Drenthe bent u bij BeoBOM aan het juiste adres.

Wat doen wij tijdens een pre-scan?

Een pre-scan voor ontplofbare oorlogsresten in Drenthe is oriënterend van aard. Het is geen grondonderzoek, maar bestaat vooral uit onderzoek binnen ons eigen archief. Zo bekijken en bestuderen we luchtfoto’s, bombardementsverslagen en historische opruimingen van explosieven binnen een bepaald gebied. Ook kijken we of uw project plaatsvindt binnen de contouren van een bestaand vooronderzoek. Dankzij de pre-scan kunnen we beoordelen of verder onderzoek nodig is. Zo niet, dan kunt u beginnen met uw bouwproject. Zo ja, dan gaan we aan de slag met verder onderzoek. Zo helpen wij u bij het garanderen van de veiligheid van u, uw werknemers, omwonenden, dier en milieu.

Een pre-scan voor ontplofbare oorlogsresten in Drenthe laten uitvoeren door BeoBOM?

Er staat veel op het spel als u gaat bouwen op grond waarin oorlogsresten te vinden zijn. Het laten uitvoeren van grondig onderzoek kost echter veel tijd en geld. Laat daarom een pre-scan voor ontplofbare oorlogsresten in Drenthe uitvoeren door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Pre-scan ontplofbare oorlogsresten [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)