Risicoanalyse ontplofbare oorlogsresten Nijmegen

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Risicoanalyse ontplofbare oorlogsresten Nijmegen

Een nieuw bouwproject starten gaat gepaard met het onderzoeken van de grond zelf. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan, is ervoor zorgen dat er geen ontplofbare oorlogsresten in de grond zitten. Trillingen van werkzaamheden kunnen er namelijk voor zorgen dat deze explosieven alsnog ontploffen, met alle gevolgen van dien. Met een risicoanalyse voor ontplofbare oorlogsresten in Nijmegen weet u zeker dat u en uw werknemers veilig aan de slag kunnen op de bouwplaats. Voor dit specialisme bent u bij BeoBOM aan het juiste adres.

Wat houdt een risicoanalyse in?

Als uit de pre-scan blijkt dat er mogelijk ontplofbare oorlogsresten aanwezig zijn op uw bouwplaats, is het belangrijk om een risicoanalyse in Nijmegen te laten doen. Tijdens deze analyse stellen we vast wat de risico’s zijn bij het gebruiken van de grond en welke schade de ontplofbare oorlogsresten teweeg kunnen brengen. Onze bevindingen bundelen we samen in een uitgebreide rapportage, inclusief een bodembelastingkaart en een maatregelenkaart. We geven advies over hoe het risico verkleind kan worden en welke maatregelen moeten worden getroffen. Zo zorgen we ervoor dat uw bouwproject veilig van start kan gaan.

Een risicoanalyse voor ontplofbare oorlogsresten in Nijmegen laten uitvoeren door BeoBOM?

Er is niets zo belangrijk op de bouwplaats als veiligheid van mens, dier en milieu. Laat daarom een risicoanalyse voor ontplofbare oorlogsresten in Nijmegen uitvoeren door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Risicoanalyse ontplofbare oorlogsresten [pb-city]

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)