Ruiming ontplofbare oorlogsresten Enschede

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Ruiming ontplofbare oorlogsresten Enschede

Gaat u binnenkort beginnen aan een bouwproject? Dan is het belangrijk om er zeker van te zijn dat er geen ontplofbare oorlogsresten meer in de grond zitten. Deze kunnen namelijk toch nog tot ontploffing komen door trillingen of als de explosieven geraakt worden bij grondwerkzaamheden. Daarom vormen deze explosieven ook vandaag de dag nog een gevaar voor mens, dier en milieu. Voordat er tot de ruiming van deze ontplofbare oorlogsresten in Enschede kan worden overgegaan, is het belangrijk om te weten waar de explosieven zich bevinden. BeoBOM kan dit voor u uitzoeken door middel van ons uitgebreide vooronderzoek.

Welke methoden gebruiken wij voor ons vooronderzoek?

Om de ruiming van ontplofbare oorlogsresten in Enschede zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen, gaan wij aan de slag met een uitgebreid vooronderzoek. Dankzij onze archieven, LIDAR (Laser Imaging Detection and Ranging) en 3D-technologie kunnen wij opsporen of en waar we verwachten dat er explosieven in de grond aanwezig zijn. We kunnen zowel de horizontale als de verticale diepte bepalen van de ontplofbare oorlogsresten. Deze bevindingen bundelen we samen in een rapport met daarin twee kaarten, een inventarisatiekaart en een bodembelastingkaart, en ons uiteindelijke advies. Zo komen we tot de meest uitvoerige conclusie én de juiste beheersmaatregelen die u kunt treffen.

De ruiming van ontplofbare oorlogsresten in Enschede laten adviseren door BeoBOM?

Het is belangrijk om uw project veilig van start te laten gaan. Laat BeoBOM daarom over de ruiming van ontplofbare oorlogsresten in Enschede adviseren. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een explosieven onderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Ruiming ontplofbare oorlogsresten

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)