Vooronderzoek explosieven Overijssel

Pre-scan

Een oriënterend onderzoek voor de meest efficiënte aanpak

Vooronderzoek

Historisch onderzoek om het risico op ontplofbare oorlogsresten te bepalen

Risicokaarten

Het risico op ontplofbare oorlogsresten in een gemeente in kaart gebracht

Risicoanalyse

De risico’s van ontplofbare oorlogsresten bij de geplande werkzaamheden

OOO-Opleidingen

Als het om veiligheid gaat is een goede voorbereiding van levensbelang

Advies, begeleiding en subsidie

68%-subsidiemogelijkheid via een suppletie uit het gemeentefonds

Vooronderzoek explosieven Overijssel

Veel plekken in ons land hebben het tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren gehad. Er liggen dan ook nog veel explosieven in onze bodem. Deze komen regelmatig aan het oppervlak. Daardoor weten we dat op een bepaalde plek, explosieven kunnen liggen. Bent u projectleider van een bouwplaats of gaat u als gemeente de grond in? Dan is het belangrijk dat we er zeker van zijn dat er geen onontplofte explosieven in uw werkgebied liggen. Voor gedegen vooronderzoek naar explosieven in Overijssel bent u bij BeoBOM aan het juiste adres. Door dit onderzoek vooraf uit te laten voeren door specialisten voorkomt u dat uw project stilgelegd moet worden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wat houdt vooronderzoek precies in?

Het doel van een vooronderzoek naar explosieven in Overijssel is voornamelijk om risico te beperken. Een explosief kan immers veel schade aanrichten en zorgt daarbij dus voor een veiligheidsrisico die u, voor uw eigen veiligheid en die van werknemers en omwonenden, zoveel mogelijk moet elimineren. Dit doen wij door middel van onze bureaustudie. We duiken onze eigen archieven en die van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) in om na te gaan of er op uw locatie bommen zijn gevallen. Ook bekijken we of er al eens eerder op die locatie een onderzoek is uitgevoerd en, zo ja, wat de bevindingen daarvan waren. Onze bevindingen bundelen we samen in een uitgebreide rapportage met een maatregelenkaart, bodembelastingkaart en ons advies over vervolgstappen.

Vooronderzoek naar explosieven in Overijssel laten uitvoeren door BeoBOM?

Uw vooronderzoek naar explosieven in uw werkgebied in Overijssel kunt u laten uitvoeren door BeoBOM. Onze specialisten beschikken over de meest up-to-date kennis over explosieve oorlogsresten en zetten de meest moderne technieken in om deze op te sporen. We zijn ISO 9001- en CS-VROO-gecertificeerd, wat betekent dat we alle kennis en ervaring in huis hebben om een vooronderzoek kundig uit te voeren en bouwprojecten te ondersteunen bij explosieven-gerelateerde werkzaamheden. Heeft u vragen of wilt u ons inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site, bel naar 010 820 29 20 of stuur een e-mail naar info@beobom.nl. We staan u zo snel mogelijk te woord.

Vooronderzoek explosieven

Benieuwd naar wat BeoBOM voor je kan betekenen?

Met onze kennis en ervaring bieden wij in alle fasen van bouwprojecten ondersteuning bij het uitvoeren van aan explosieven-gerelateerde werkzaamheden.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Lees hier onze privacy voorwaarden (*)