Blog

Vacatures bij BeoBOM

29 juli 2022 by in Nieuws

BeoBOM groeit! Momenteel hebben wij twee interessante vacatures openstaan. BeoBOM is op zoek naar een teamleider en een historisch onderzoeker.

Wat doen wij?

De Tweede Wereldoorlog ligt ver achter ons, maar in de grond liggen nog talloze gevaarlijke resten uit deze tijd. Deze ontplofbare oorlogsresten kunnen een gevaar vormen wanneer er in de grond gewerkt wordt. BeoBOM wil zorgen voor een veilige werkplek.

BeoBOM is een adviesbureau gespecialiseerd in het opsporen van Ontplofbare Oorlogsresten uit de Tweede Wereldoorlog. Op basis van literatuurstudie, luchtfoto- en archiefonderzoek brengt het team historisch onderzoekers in kaart wat er ter plaatse van een projectlocatie in de periode 1940-1945 heeft voorgedaan. Door middel van een grondige analyse van historische bronnen, kom je tot de conclusie of er wel of geen aanwezigheid van explosieven wordt verwacht.

Jouw toekomstige functie

Wil jij je aansluiten bij ons team van historisch onderzoekers? Of zoek jij een leidinggevende functie met veel ruimte voor eigen initiatief? Wil jij betekenisvol werk doen en helpen Nederland weer wat veiliger te maken? Reageer dan op onze vacatures!

Laatste nieuws over BeoBOM

De bevrijding in kleur

De bevrijding in kleur

De bevrijding in kleur Door T. Duurland Op de foto [...]
Inundatie

Inundatie

Het water als wapen Door T. Duurland Op 17 april [...]
Onder het maaiveld

Onder het maaiveld

Onder het maaiveld Door T. Duurland “Met een zucht van [...]
Relatiedag BeoBOM en Euroradar

Relatiedag BeoBOM en Euroradar

Op 14 oktober organiseert BeoBOM samen met ons zusterbedrijf Euroradar [...]